27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Monica Benţoiu: „Sunt foarte mândră să reprezint echipa FCUG la Naţionala României şi îmi doresc cât mai multe convocări”
Monica Benţoiu: „Sunt foarte mândră să reprezint echipa FCUG la Naţionala României şi îmi doresc cât mai multe convocări”

Weekendul a început cu o veste excelentă pentru cei din familia FCUG şi sportul gălăţean. Una dintre cele mai constante jucătoare de la FC Universitatea, locul 4 în Liga 1 la fotbal feminin, cu şanse importante de calificare în play-off, Monica Benţoiu a fost convocată în premieră la Naţionala României pentru partida din preliminariile Campionatului European de fotbal feminin în deplasare cu Croaţia, care este programată de Ziua Naţională a României.
„Sunt foarte bucuroasă pentru această convocare şi cu siguranţă este o mare mândrie să fii component al naţionalei ţării tale. Sunt foarte fericită, mai ales că simt că munca din această perioadă mi-a fost răsplătită. Am făcut o muncă frumoasă aici la Galaţi, alături de fete şi conducerea clubului, fără de care nu reuşeam să am aşa un randament bun. Avem o echipă frumoasă, un colectiv bun şi un mediu propice pentru performanţă. Sunt foarte mândră să reprezint echipa mea FCUG la Naţionala României şi sper să dau tot ce am mai bun pe teren, iar pe viitor îmi doresc cât mai multe convocări”, ne-a declarat internaţionala „Benţi”.
„Uşor, uşor vin şi veştile bune având în vedere că urmează să debuteze la naţionala de senioare o jucătoare care este la al patrulea sezon consecutiv la FCUG şi asta spune multe despre ceea ce facem aici. Suntem mândri şi fericiţi la orice convocare primită indiferent că vine din România sau din Moldova. Avem jucătoare care au crescut de la sezon la sezon şi cu siguranţă această convocare poate să fie un impuls şi pentru cele care îşi propun mai mult. Dacă ne vom califica şi în play-off vom încheia anul cu toate obiectivele îndeplinite. Sperăm să primească şansa să şi debuteze, noi avem încredere în ea şi suntem mândri că o sa ne reprezinte. Succes Monica şi la mai multe convocări. Forţa FCUG! Hai România!”, a concluzionat preşedintele FCUG, Gabriel Călinescu.
Mai amintim faptul că pentru meciul din Croaţia mai sunt convocate două gălăţence: Carmen Marcu şi Maria Stamate, jucătoare formate şi crescute de FCUG, transferate în această vară la campioana U Olimpia Cluj.


Articole înrudite