Ziua unui elev sărbătorită la şcoală cu o cântăreaţă de muzică populară şi animatori. Totul s-a întâmplat în Bacău

Luni, 30 Ianuarie 2023 23:22
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scandal mare după ce la ziua unui elev de clasa a II-a au venit fotografi, animatori şi o cântăreaţă de muzică populară. Totul s-ar fi întâmplat în pauza mare , de la 9:50 la 10:10, la o şcoală din Bacău. Totul a fost filmat şi publicat pe reţelele de socializare şi a stârnit un val de nemulţumiri. Cântăreaţa de muzică populară apare în video ţinând în mână o şampanie, relatează bacau.net. 

Conducerea Inspetoratului Şcolar Judeţean Bacău a transmis un comunicat de presa în care a precizat că directorul şcolii nu avea cunoştinţă despre ce s-a întamplat, iar în cererea făcută de părinte nu erau precizate alte informaţii:

„Conducerea Şcolii Gimnaziale ,,Miron Costin” Bacău ne-a informat, în data de 26 ianuarie, despre incidentul pătrunderii în şcoală, la pauza mare (9.50-10.10), a unor adulţi (între care o cântăreaţă de muzică populară, un cameraman, 2 animatori) în vederea sărbătoririi unui elev de clasa a II-a, în prezenţa doamnei învăţătoare. Mama elevului lăsase o cerere la secretariat, în dimineaţa respectivă, solicitând accesul dumneaei în şcoală, pentru a-i face o surpriză fiului cu ocazia zilei de naştere. Directorul şcolii ne-a precizat că nu avea cunoştinţă despre ceea ce urma să se întâmple, de prezenţa altor persoane, cu excepţia mamei. În urma incidentului, s-a demarat anchetarea aspectelor invocate, atât la nivelul unităţii de învăţământ, cât şi la nivelul ISJ Bacău. Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău nu încurajează nicidecum vreo formă de viciere a procedurii privind siguranţa elevilor în interiorul unităţilor de învăţământ şi dezaprobă astfel de practici.” a transmis Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu