14 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
SP Ecosal Galaţi: În padocul nostru îţi poţi găsi un prieten necuvântător!
SP Ecosal Galaţi: În padocul nostru îţi poţi găsi un prieten necuvântător!

Serviciul Public Ecosal Galaţi, prin activitatea sa, vine în ajutorul cetăţenilor prin combaterea abandonului de animale pe domeniul public, de a descuraja cedările în adăposturile de animale fără stăpân, dar şi de a încuraja adopţiile.
Animalele abandonate sunt îngrijite la adăpostul Serviciului Public Ecosal, fiind deparazitate, sterilizate, vaccinate.
Adopţia unui animal este un act de responsabilitate, atât din partea unităţii noastre, cât şi a persoanei care preia animalul. Nu dăm animale în adopţie către minori sau persoane care nu doresc să se legitimeze şi să ne ofere datele personale şi de contact.
Gălăţenii care doresc să adopte un patruped din padocul Ecosal pot suna la dispecerat ecarisaj, la numărul de telefon 0336/100.154, ori să facă o solicitare scrisă, prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. La momentul adopţiei sunt necesare doar o copie a cărţii de identitate, a unei facturi de utilităţi şi o dovadă de venit. Căţeii din adăposturile publice au carnet de sănătate, microcip, sunt deparazitaţi, sterilizaţi şi vaccinaţi.
Dorim să arătăm gălăţenilor că cel mai bun prieten al omului este acel suflet necuvântător, iar în padocul Ecosal îţi poţi găsi un prieten necuvântător.
Nu uita: animalele de companie sunt o sursă imensă de dragoste!


Articole înrudite