20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea Galaţi a părăsit Cupa României după ce a pierdut la Bacău o partidă în care a fost dominată la toate capitolele. De altfel, în prima repriză, elevii lui Ion Balaur au trecut rar centrul terenului, în timp ce gazdele au avut două bare până la deschiderea scorului din min. 36, atunci când fostul oţelar Miron a transformat impecabil o lovitură liberă de la 23 de metri.
La pauză, Balaur l-a trimis în teren pe Bâtfoi, în dorinţa de a resuscita ofensiva Dunării, dar ocaziile gălăţene i-au aparţinut lui Stelian Cucu: şut violent de la 35 de metri respins de sub bară de Oltean (min. 61) şi lovitură de cap din centrul careului în braţele portarului băcăuan (min. 68). Scorul final a fost stabilit de Claudiu Tudor (min. 76), care a înscris cu capul după o centrare precisă a lui Hurdubei.
La finalul jocului, antrenorul principal al Dunării a declarat: „Cred că a câştigat echipa care a fost mai bună, care a avut mai multe oportunităţi de a înscrie şi a gestionat jocul mai bine. Consider că rezultatul este unul corect. Obiectivul nostru principal este de a forma cât mai repede un colectiv competitiv, dacă se poate cât mai tânăr şi cu cât mai mulţi jucători din Galaţi. Teoretic, anul viitor este unul important pentru noi, practic să vedem ce putem face”. Formaţii: SC Bacău: Oltean - Mihălăchioae, Adăscăliţei, Burcă, Sascău - Întuneric, Dumitriu (min. 51 Strugariu) - Husein (min. 62 Hurdubei), Cl. Tudor (min. 81 B. Rusu), Miron - B. Ungureanu. Antrenor: Viorel Tănase.
Dunărea: Olaru - L. Radu, Şomodean, Hristian, Sorin Cucu - Florea (min. 46 Bâtfoi), Stelian Cucu, Chebac, Gohoreanu (min. 70 Manea) - Istrate (min. 78 Moise), Neagu. Antrenor: Ion Balaur. Altfel echipa gălăţeană îşi va amâna în proporţie de 99 % debutul în campionatul Ligii a II-a, adversara sa Sportul Studenţesc nefiind programată de FRF.

Articole înrudite