Flacăra Olimpică va rămâne în Japonia Recomandat

Luni, 30 Martie 2020 13:21
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Flacăra olimpică, pentru Jocurile din 2021 de la Tokyo, va fi menţinută la Fukushima pentru o lună, după care va fi păstrată în capitala Japoniei, relatează Xinhua.

Postul japonez de televiziune NHK a precizat că flacăra, adusă pe 20 martie din Grecia, va fi expusă în J-Village din Fukushima în luna aprilie. Expunerea sa va fi gestionată cu precauţie, pentru a evita răspândirea virusului COVID-19, iar expunerea va fi suspendată în cazul în care se va crea aglomeraţie, indică agenţia Xinhua. Flacăra olimpică va fi adusă apoi la Tokyo, unde va fi păstrată până la ştafeta ce va premerge Jocurile Olimpice din 2021, dar nu s-a stabilit locul unde va fi ţinută.

Ştafeta flăcării olimpice pe teritoriul Japoniei a fost anulată săptămâna trecută, dupã ce Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate pentru 2021. Flacăra olimpică a fost aprinsă în data de 12 martie, la Olympia în Grecia, în cadrul unei ceremonii restrânse, din cauza riscului de contaminare cu coronavirus. Ceremonia tradiţională s-a derulat fără spectatori, pentru prima oară după Olimpiada din 1984 de la Los Angeles - SUA.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu