07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ana Maria Popescu: „Luptăm cu un inamic invizibil de această dată şi trebuie să ne adaptăm planul“
Ana Maria Popescu: „Luptăm cu un inamic invizibil de această dată şi trebuie să ne adaptăm planul“

Românca Ana-Maria Popescu, locul 1 în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Scrimă, a transmis duminică un mesaj de susţinere colegilor săi în care le spune că sunt datori să se antreneze în continuare şi să creadă în visul lor.

Într-un mesaj video postat pe pagina oficială de Facebook a Federaţiei Române de Scrimă, campioana olimpică de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016 a declarat: „Dragi eroi cu mască, mai mici sau mai mari, deşi traversăm o perioadă dificilă, suntem datori să ne antrenăm în continuare. Suntem datori să credem în visul nostru, să ne folosim de toată imaginaţia şi creativitatea pentru a ne adapta antrenamentele. Rămânem în casă, dar asta nu înseamnă că suntem în vacanţă. Luptăm cu un inamic invizibil de această dată şi trebuie să ne adaptăm planul. Exact cum se întâmplă şi în asalt. De cele mai multe ori trebuie să te adaptezi în funcţie de ce face adversarul. Doar aşa putem să ieşim învingători din această luptă şi pregătiţi în momentul în care sălile de antrenament şi competiţiile vor fi reluate. Hai să muncim, hai să nu ne dăm bătuţi şi să nu lăsăm garda jos. Ne antrenăm, muncim pentru visul nostru şi cel mai important lucru, să rămânem acasă. Aveţi grijă de voi şi spor la treabă“, a precizat aceasta.

Ana Maria Popescu este momentan în autoizolare la domiciliu după ce a participat la Cupa Mondială de la Budapesta, unde mai mulţi sportivi asiatici au fost testaţi pozitiv la Covid -19.


Articole înrudite