33.000 de dolari pentru prosopul lui Kobe Bryant Recomandat

Luni, 30 Martie 2020 13:16
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prosopul pe care regretatul baschetbalist american Kobe Bryant l-a ţinut pe umeri cu ocazia discursului său de retragere, după ultimul său meci în NBA, a fost vândut la licitaţie cu 33.000 de dolari, a anunţat presa americană, citată de agenţia EFE.

Un suporter a luat prosopul respectiv de pe umerii lui Bryant, în momentul în care acesta se îndrepta către vestiare, pe 13 aprilie 2016, după ce a înscris 60 de puncte în cursul meciului câştigat de echipa sa, Los Angeles Lakers, în faţa formaţiei Utah Jazz (101-96). La finalul acelei partide, Byant a ţinut deja faimosul său discurs de retragere, pe care l-a încheiat cu expresia: „Mamba out“.

Cumpărătorul prosopului a mai achiziţionat, în cadrul licitaţiei, care a avut loc duminică, şi un bilet utilizat la meciul dintre Lakers şi Jazz. „Este un fan devotat al lui Lakers“, a precizat Jeff Woolf, preşedintele Iconic Auctions, casa care a organizat licitaţia. Cel supranumit „Black Mamba“, a încetat din viaţă, la vârsta de 41 ani, în urma unui accident de elicopter produs în luna ianuarie a acestui an, în apropiere de Los Angeles, în urma căruia au mai decedat încă opt persoane, printre care şi fiica sa Gianna.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu