02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Panterele” de la Oţelul au câştigat derbiul orgoliilor de la Topolog. Junioarele Under 15 au învins pe teren propriu
„Panterele” de la Oţelul au câştigat derbiul orgoliilor de la Topolog. Junioarele Under 15 au învins pe teren propriu

Liga a 2-a la fotbal feminin a programat sâmbătă partidele celei de-a 8-a etape, penultima a turului. Oţelul a jucat în deplasare derbiul orgoliilor cu Liceenii Topolog, formaţie cu patru foste componente ale echipei gălăţene în lot.
„Panterele” gălăţene au rezistat presiunii şi războiului psihologic la care au fost supuse din partea gazdelor, au dat dovadă de maturitate şi au obţinut o victorie importantă la limită graţie reuşitei din partea a doua a Laviniei Bot. Gazdele au irosit o lovitură de la 11 metri. Rezultat final: Liceenii Topolog - Oţelul 0-1 (0-0).
„A fost un meci cu de toate, cu faze frumoase, cartonaşe, cu emoţii. Mă bucur că am marcat, nu reuşeam fără echipa mea, fără susţinători. Dar cel mai tare mă bucur că am câştigat. Vreau să îmi felicit echipa că a rămas concentrată chiar şi după ce echipa adversă a primit un penalti şi suporterilor că sunt alaturi de noi mereu. Forţa Oţelul!”, ne-a declarat Lavinia Bot, autoarea golului victoriei.
Antrenorul Gabriel Călinescu a folosit formula: Georgiana Bobocea - Daniela Dumitru, Alina Cimpoieş, Issabelle Bengescu, Andreea Surcică - Beatrice Ghibrigiu, Alexia Dică, Adelina Crăciun, Lavinia Bot, Georgiana Munteanu - Ioana Sfetcu. Au mai intrat: Denisa Petean, Diandra Stoian şi Denisa Stoica.
După opt etape, Oţelul se menţine pe locul 4 cu 18 puncte la egalitatea cu Liceenii Topolog, care are un golaveraj superior. În ultima etapă din tur, oţelarele vor juca acasă, pe 19 noiembrie, cu Poli Iaşi, iar în cazul unei noi victorii vor termina anul 2023 pe podium.
Junioarele Under 15 nu s-au lăsat mai prejos şi au învins duminică la Siderurgistul, în ultimul joc din acest an, Poli Iaşi, scor final: 3-1, marcatoare: Maria Comănescu 2 goluri şi Miruna Ene.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite