25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tată şi fiică din Şendreni, morţi în cumplitul accident de la Independenţa
Tată şi fiică din Şendreni, morţi în cumplitul accident de la Independenţa

*** Ei sunt gălăţenii care şi-au găsit sfârşitul în tragicul accident de la Independenţa ***

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcţia de deplasare dinspre localitatea de domiciliu către municipiul Tecuci, la km 53 + 500 de metri, într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul, prevăzut cu 8+1 locuri, care era condus de un bărbat, de 30 de ani.
A fost activat Planul Roşu de intervenţie şi a fost solicitat şi elicopterul S.M.U.R.D., întrucât în ambele autovehicule se aflau mai multe persoane, 4 în primul autoturism şi 7 în cel de-al doilea.
Din păcate, în urma evenimentului rutier au decedat 3 persoane, este vorba despre un bărbat, cu vârsta de 45 de ani şi fiica acestuia, de 16 ani, ambii domiciliaţi în comuna Şendreni, judeţul Galaţi, pasageri în primul autoturism şi un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din comuna Pechea, judeţul Galaţi, pasager în cel de-al doilea autovehicul.
Au fost rănite 8 persoane, după cum urmează: din primul autoturism conducătorul auto, de 56 de ani, şi fiul acestuia, de 19 ani, iar din cel de-al doilea autoturism, conducătorul auto, de 30 de ani, doi bărbaţi, cu vârstele de 41, respectiv 55 ani, 2 femei, cu vârstele de 26, respectiv 35 de ani şi o adolescentă, de 17 ani.
Victimele au fost preluate şi transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate.
Cei doi conducători auto deţin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatele au fost negative.
Traficul rutier a fost blocat aproximativ 2 ore şi jumătate, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier, informează IPJ Galaţi.

! Reamintim că în această dimineaţă, luni, 13 noiembrie 2023, la ora 07.05, pe DN 25, la intrare în localitatea Independenţa a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia 3 persoane au decedat şi alte 8 au fost rănite, tragic eveniment rutier despre care cotidianul nostru a relatat în articolul "UPDATE: Plan Roşu activat în Galaţi! Accident cu 3 morţi şi 8 răniţi la intrarea în Independenţa (FOTO/VIDEO)". Condoleanţe familiilor îndoliate!


Articole înrudite