25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unirea Braniştea a învins o candidată la promovare, Sporting a pierdut în faţa liderului şi mută pe banca tehnică
Unirea Braniştea a învins o candidată la promovare, Sporting a pierdut în faţa liderului şi mută pe banca tehnică

Liga a 3-a la fotbal a programat în weekend partidele celei de-a şaptea etapă în care ambele echipe gălăţene au evoluat pe teren propriu, dar au obţinut rezultate diametral opuse. Nou promovatei Unirea Braniştea se pare că-i prieşte pe stadionul Oţelul, băieţii pregătiţi de Ionuţ Niculcea şi Alex Iliciuc au reuşit să furnizeze surpriza şi au învins pe CSM Focşani 2007, una din candidatele la promovare din seria a 2-a.
„Meci tactic foarte bun din partea noastră, dominaţi, dar ieşirile pe contraatac ne-au adus în postura de a avea ocazii. Am înscris din două penaltiuri just acordate, venite pe un fond foarte bun de joc. Jucătorii Under pentru acest meci au fost la un nivel foarte bun. Un rezultat mare pentru noi, care ne ajută la moral foarte, foarte mult”, ne-a declarat team-managerul Vali Vrînceanu.
Rezultat final: Unirea Braniştea - CSM Focşani 2007 2-1 (1-1). Pentru învingători au marcat: Ed.Dumitru şi Răducan, ambele din 11 metri. Unirea a folosit formula: Ursu - Mihai, Enache (Gîţă), Voicu (Postelnicu), Hilohi - Năpîrlică, Manea, Oniciu (Popa), Răducan, Ţicămucă (D.Cireş) - Dumitru (Spînache). Unirea Braniştea se menţine pe locul 5 cu 10 puncte şi va juca runda viitoare pe Lieşti Arena cu CSM Rm. Sărat.

Cătălin Savu va prelua Sporting

Ape tulburi la Sporting Lieşti, una din cele mai experimentate echipe la nivelul eşalonului trei. Lieştenii au cedat la scor de forfait meciul de pe teren propriu cu Metalul Buzău, liderul seriei, cu menţiunea că toate golurile au fost primite în cea de-a doua repriză, două chiar în minutele de prelungiri.
Antrenorul Cristian Brăneţ a început jocul cu 11-le: Vădeanu - Ştefănescu, Maftei, Munchiu, Sevastian - Chiriac, Mihu, Stan, Iordache - Călin, Costea. Au mai intrat: Cucu, Grigoraş, Angheluţă. Sporting ocupă locul 7 cu şase puncte şi va juca etapa viitoare în deplasare cu Dinamo Bacău. Sursele noastre ne-au spus că în proporţie de 90% noul antrenor principal va fi Cătălin Savu.


Articole înrudite