A fost prins alarmistul care a minţit că e o bombă la mall

Luni, 13 Februarie 2017 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii gălăţeni au identificat bărbatul care sâmbătă seara a sunat pe 112 anunţând că la mall-ul de pe Coşbuc a fost pusă o bombă. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani care locuieşte fără forme legale în Galaţi şi care ar fi dat telefonul în glumă după ce consumase cam mult alcool.
Adrian Virgil Şerban în vârstă de 36 de ani, de loc din Fârţăneşti, dar care stă fără forme legale în Galaţi, a fost identificat de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.
„Persoana în cauză a fost predată Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi – Secţia 4 Poliţie Urban şi a fost sancţionată contravenţional cu 1.000 de lei conform O.U.G 34/2008 privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă”, a precizat sinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.
La ieşirea din secţia de poliţie, bărbatul a refuzat să răspundea la orice întrebare. În cauză, a fost întocmit şi dosar penal sub aspectul săvârşirii faptelor prevăzute de Legea 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu