24 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Centrul militar judeţean Galaţi: O nouă sesiune de admitere în învăţământul postliceal militar!
Centrul militar judeţean Galaţi: O nouă sesiune de admitere în învăţământul postliceal militar!

Ministerul Apărării Naţionale - MApN organizează sesiunea a II-a de admitere în învăţământul postliceal militar de formare a maiştrilor militari şi a subofiţerilor:
- 07-18.08.2023 - perioada de înscriere a candidaţilor;
- 09-22.08.2023 - perioada de selecţie;
- 24.08.2023 - termen final de întocmire a dosarelor de candidat.

! Admiterea se realizează pe baza mediei obţinute la examenul naţional de bacalaureat, în funcţie de opţiunile exprimate în cererea de înscriere şi de rezultatele selecţiei aptitudinale, după caz.

! Se pot înscrie elevii care susţin examenul de bacalaureat în sesiunea august 2023, precum şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat, cu vârsta de cel mult 28 de ani împliniţi în anul 2023.

! Până la data concursului de admitere candidaţii trebuie să făcă dovada promovării examenului de bacalaureat.

Vă puteţi înscrie online la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal la Biroul informare-recrutare Galaţi, situat în municipiul Galaţi, strada  Domnească, nr. 92, telefon 0236/497.031, adresă de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Numărul de locuri va fi disponibil pe site-urile şi paginile de socializare a unităţilor de învăţământ postliceal militar în urma finalizării primei sesiuni de admitere:
- 03.08.2023 - afişare locuri disponibile pentru subofiţeri;
- 09.08.2023 - afişare locuri disponibile pentru maiştri militari.

Unităţile de învăţământ postliceal militar sunt:
- Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I”, Piteşti, judeţul Argeş - http://www.ncoacademy.ro/;
- Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia”, Boboc, judeţul Buzău - http://www.smmmsfa.ro/;
- Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, Constanţa - https://www.smmmfn.ro/;
- Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri pentru Comunicaţii, Tehnologia Informaţiei şi Apărare Cibernetică, Sibiu - https://www.smcis.ro/;
- Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri de Logistică „Gheorghe Lazăr”, Chitila, judeţul Ilfov - https://www.smmmsl.ro/, transmite Biroul informare recrutare Galaţi - Centrul militar judeţean Galaţi.


Articole înrudite