13 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Delir la o şcoală din Galaţi! O elevă de 13 ani a atacat mai multe persoane
Delir la o şcoală din Galaţi! O elevă de 13 ani a atacat mai multe persoane

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi prin apel la SNUAU 112, de către un cadru didactic dintr-o unitate de învăţământ specială din municipiul Galaţi (n.r. - Şcoala Constantin Pufan), cu privire la faptul că o elevă a unităţii şcolare ar fi devenit agitată, manifestând un comportament agresiv faţă de mai multe persoane.
Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că eleva respectivă, de 13 ani, ar fi aruncat cu diferite obiecte în încăperea în care participa la orele de curs şi ar fi agresat fizic o femeie de 48 de ani şi un bărbat de 41 de ani, aflaţi pe holul unităţii de învăţământ.
Minora a fost preluată de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi sosit la faţa locului şi transportată la o unitate medicală de specialitate, iar persoanele agresate nu au necesitat îngrijiri medicale.
În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate, în vederea luării măsurilor legale care se impun.


Articole înrudite