13 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Marşul ANTI-SĂRĂCIRE a ajuns la Galaţi
Marşul ANTI-SĂRĂCIRE a ajuns la Galaţi

Protest în faţa Prefecturii Galaţi astăzi, marţi, 18 octombrie 2022, unde circa 200 de sindicalişti ai Cartel Alfa, angajaţi din diverse domenii de activitate, şi-au cerut în stradă drepturile, au cerut demisia Guvernului şi luarea unor măsuri clare care să evite dezastrul scumpirilor, mai ales la gaze şi energie, şi inflaţiei, de la o zi la alta mai mare.

protest 2

Protestul a fost organizat în cadrul seriei Marşului ANTI-SĂRĂCIRE a Cartel Alfa. „Nu s-a mai putut, de aceea am şi ieşit în stradă. Ieri, Cartel Alfa a demarat toate aceste acţiuni de protest în toată această săptămână prin plecarea celor 2 caravane, una din Ardeal, una din Moldova, mai frumos zis aşa, Moldova, Ardealul şi Ţara Românească pleacă joi cu jalba în proţap la Guvernul şi la Preşedenţia României. În primul rând, ministrul Energiei nu are ce caută în Guvern, suntem producători de energie şi de gaze, nu ar trebui să avem problemele pe care le au celelalte ţări europene”, a precizat Romică Gîrneaţă, preşedinte Cartel Alfa Galaţi.

Oamenii au scandat „demisia” şi „hoţii”. Astfel de proteste vor avea loc în toată ţară în aceste zile, culminând luni, 24 octombrie 2022, cu un amplu protest la Bucureşti. Despre acest subiect, Monitorul de Galaţi a relatat în articolul „Amplu miting-marş ANTI-SĂRĂCIRE la Galaţi”.


Articole înrudite