Patinoarul Galaţi va fi extins şi modernizat Recomandat

Marți, 20 August 2019 16:12
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a solicitat Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) includerea în Programul naţional de construcţii de interes public sau social a Patinoarului din Galaţi pentru ca acest obiectiv să fie extins şi modernizat.

CNI a fost de acord cu solicitarea municipalităţii, dar pentru includerea în program, a fost solicitat completarea şi actualizarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii întocmită încă din 2017. În acest context, Primăria municipiului Galaţi a lansat o licitaţie publică în vederea achiziţiei "serviciilor de proiectare pentru actualizarea DALI a obicetivului «Modernizare şi extindere Patinoar»", cu o valoare estimată de 50.000 lei.

Patinoarul artificial din Galaţi a fost construit în 1968 şi are o suprafaţă construită de 5.989 mp. De-a lungul timpului, clădirea a mai beneficiat de lucrări de modernizare, însă, aşa cum se poate vedea în prezent, baza sportivă s-a deteriorat sau prezintă disfuncţionalităţi semnificative care împiedică desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor sportive.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu