Comercianţi fără acte

 
Joi, 16 Februarie 2017 00:00
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii locali l-au depistat în Piaţa Basarabiei, sector rezervat comercianţilor din Republica Moldova, Ş.S., de 30 ani, din Galaţi, în timp ce comercializa peşte, în alte locuri decât cele special amenajate şi repartizate comercianţilor de către Administraţia Pieţelor. Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform HCL 307/2006, cu amendă în valoare de 200 lei.
Sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 500 lei a primit şi B.E., din Galaţi, carea oprit voluntar autoturismul în regim de taxi pe strada Siderurgiştilor, în apropierea staţiei bus „Piaţa Energiei”, iar în urma verificării documentelor nu a putut face dovada deţinerii atestatului profesional pentru desfăşurarea activităţii de taximetrie.
În urma controlului efectuat la o societate comercială cu punct de lucru pe bulevardul Henri Coandă, poliţiştii locali au constatat că societatea nu deţine „Acord privind exercitarea activităţii de comercializare în zone publice”, totodată neavând afişate datele de identificare ale acesteia. Societatea a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, pentru neafişare date de identificare, şi cu avertisment scris, conform O.G. 99/2000, pentru lipsă Acord Primar.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu