16 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mesopotamia a scăpat de gândaci! Fast-food-ul din mall, redeschis
Mesopotamia a scăpat de gândaci! Fast-food-ul din mall, redeschis

În cursul după-amiezii de luni, 02 octombrie 2023, comisarii CJPC Galaţi au efectuat recontrol la Mesopotamia şi au constatat remedierea deficienţelor. Drept urmare, fast-food-ul a fost redeschis.
Reamintim că joi, 28 septembrie 2023, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Galaţi a desfăşurat o acţiune de control la restaurantul Mesopotamia din Shopping City Mall aparţinând SC Smart Team Corporation SRL, ca urmare a unei tematici proprii.
Pentru neregulile constatate, comisarii CJPC Galaţi au aplicat următoarele sancţiuni: 2 amenzi contravenţionale, în valoare de 50.000 lei; respectarea deciziei de încetare a practicilor comerciale incorecte; oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea aspectelor constatate.
Neregulile constatate au fost: prezenţa insectelor (gândaci) vii şi moarte în vestiar, depozit de făină şi bucătărie; pavimente cu plăci de gresie deteriorate; nerespectarea temperaturii de depozitare a sosurilor; utlizarea practicii incorecte de a utiliza ca ingredient şuncă de Praga deşi denumirea preparatului este Pizza Prosciutto, potrivit CJPC Galaţi. GALERIE FOTO/VIDEO, AICI!


Articole înrudite