22 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO | Noi razii masive în Galați, pe șosele, în baruri, piețe etc.
VIDEO | Noi razii masive în Galați, pe șosele, în baruri, piețe etc.

După acțiunea de vineri, 30 iunie 2023, sâmbătă, 01 iulie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Dunărea de Jos” Galați, au continuat acțiunile cu efective mărite, în sistem integrat, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, atât în mediul urban, cât și în cel rural, din zona de competență teritorială.

"Au fost constituite 24 de filtre rutiere pe principalele artere de circulație, au fost legitimate 885 de persoane, au fost verificate 83 de vehicule și 32 de locații publice (baruri, piețe, târguri, zone aglomerate etc.).
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 184 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 113.090 lei, dintre care 23 la Legea 61/1991, 158 la O.U.G. 195/2002.
7 conducători auto au fost sancționați pentru consum de alcool și 22 pentru depășirea limitei maxime de viteză, pe anumite porțiuni de drum.
Au fost reținute, în vederea suspendării, 18 permise de conducere, dintre acestea: 7 pentru consum de alcool, 1 pentru consum de substanțe psihoactive, pentru care s-a întocmit un dosar penal, și 8 pentru viteză excesivă.
Au fost reținute 8 certificate de înmatriculare și au fost testați 371 de conducători auto pentru consumul de alcool și 20 de conducători auto pentru consumul de substanțe psihoactive", transmite IPJ Galați.

Astfel de acțiuni, care au ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, vor continua și în perioada următoare!

VIDEO, mai jos!

Tag-uri:
  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite