28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ajax Dulcisimo a câştigat în premieră titlul de campioană şi va reprezenta România în Liga Campionilor
Ajax Dulcisimo a câştigat în premieră titlul de campioană şi va reprezenta România în Liga Campionilor

Galaţiul trăieşte pentru şi prin sport! O nouă performanţă extraordinară a fost reuşită de Ajax Dulcisimo, care s-a întors după patru zile fierbinţi de la Bistriţa cu marele trofeu şi medaliile de aur care revin campionilor la turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal.

A fost un turneu perfect, nu ne-am gândit aşa departe la grupa care am avut-o şi am zis să luam fiecare meci în parte. După primele două meciuri din grupă am simţit forţa echipei şi ştiam că o să ajungem departe, dar nici chiar aşa! Asta se întâmplă când joci cu sufletul între prieteni. Alex (n.r. - Alexandru Bourceanu) ne-a făcut pe toţi să ne simţim cei mai buni şi puternici, plus meniul şi vitaminizarea. Plecarea lui după semifinală şi publicul ne-a motivat mai tare şi am produs surpriza la care nimeni nu se aştepta, deşi după grupe mulţi ne vedeau sus. Suntem foarte bucuroşi şi mulţumiţi de tot ce am realizat, ne vom reface forţele şi sper să fim cu toţii sănătoşi în septembrie, când vom reprezenta Galaţiul şi România în Champions League”, ne-a declarat căpitanul campion, Bogdan Dima.

Echipa gălăţeană a avut un parcurs ireproşabil: 4-2 cu Belfoot Iaşi, 3-1 cu Tazmannschaft Bucureşti, 1-0 cu Corvinul 2011 Hunedoara, locul 1 în grupa B, 6-4 după lovituri de la 7 metri (3-3, 3-0) cu Nordic Baia Mare, în optimi, 1-0 (1-0) cu Nova Vita Tg.Mureş, în sferturi, 6-5 după lovituri departajare (2-2, 1-0) cu Chedra Tax Fotbal Ploieşti, în semifinale şi 3-0 (1-0) cu Extratereştrii Bistriţa, în finala mare.

Lotul campioanei României: Daniel Ionuţ Constantinescu, care a fost desemnat MVP-ul finalei, Alexandru Tănăsilă, care a parat penaltiul decisiv din semifinală - Alexandru Bourceanu, „plămânul” echipei, Bogdan Dima, Constantin „Boboc” Spînache, care a primit premiul special pentru golgeterul competiţiei cu 7 reuşite, Adrian Huhulea, Daniel Gîţă, Filip Dima, Daniel Pleşu, Ionuţ Consantinescu, Matei Boşneagă, Cristian Dima, Iulian Năpîrlică şi, nu în ultimul rând, managerul Iulian Lazăr, care a făcut eforturi mari să se asigure condiţii dintre cele mai bune şi nu doar acum, ci de mai bine de două decenii.

Felicitări tuturor şi mult succes în Liga Campionilor!

Tag-uri:

Articole înrudite