15 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Magazinul ELBI Universul Electricelor şi-a deschis porţile la Galaţi! Descoperă diversitatea echipamente electrice de joasă tensiune
Magazinul ELBI Universul Electricelor şi-a deschis porţile la Galaţi! Descoperă diversitatea echipamente electrice de joasă tensiune

Magazinul ELBI Universul Electricelor şi-a deschis porţile la Galaţi! Descoperă diversitatea echipamente electrice de joasă tensiune.

Gălăţenii au ocazia să experimenteze o nouă dimensiune a cumpărăturilor pentru echipamente electrice în noua locație ELBI Universul Electricelor din Galaţi. Cu o istorie de peste 27 de ani în distribuţia de produse şi servicii profesioniste în domeniul electric, Grupul ELBI oferă cea mai mare gamă de materiale electrice pentru joasă tensiune din România.

Magazinul din Galaţi, situat pe Strada Traian 397G, îi aşteaptă pe gălăţeni cu o suprafaţă spaţioasă de peste 750 mp, dedicată profesioniştilor - electricieni, instalatori, constructori, dezvoltatori locali şi clienţi ocazionali. Aici veţi găsi o varietate de produse şi echipamente electrice, cuprinzând cabluri electrice, trasee pentru cabluri, aparataj, protecţii și automatizări, corpuri de iluminat tehnice şi decorative, surse de iluminat, soluții pentru energie solară și soluții smart.

Cu peste 3.000 de articole stocabile disponibile în magazin şi acces în 24-48 ore la întreg portofoliul ELBI care cuprinde peste 18.000 de produse distincte stocabile în depozitul central (capacitate depozit central de 15.000 mp), puteţi fi siguri că veţi găsi exact ceea ce căutaţi. Puteţi alege dintr-o varietate de branduri, atât proprii - Total Green, Novelite, Erste, Inlet, Solentis, Pulsar, cât şi branduri partenere de clasă A - Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Schneider şi altele.

La ELBI Universul Electricelor, ne preocupăm în mod constant de satisfacţia şi nevoile clienţilor noştri, oferind soluții tehnice variate și promptitudine în deservire. De aceea, echipa este întotdeauna pregătită să vă ofere asistenţă specializată şi să vă ghideze în procesul de luare a deciziilor pentru achiziţionarea echipamentelor electrice potrivite. Consilierea clienţilor este esenţială în cadrul conceptului magazinelor noastre, iar angajaţii noştri vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi sprijinul necesar în fiecare etapă a procesului de cumpărare. Vă invităm să vizitaţi noul concept ELBI Universul Electricelor din Galaţi şi să experimentaţi cea mai bună selecţie de echipamente şi servicii destinate industriei electrice din România. Cu noi, veţi găsi tot ceea ce aveţi nevoie pentru proiectele dumneavoastră, indiferent cât de mari sau mici ar fi acestea”, a declarat Dan Ovedenie – Director Comercial ELBI ELECTRIC & LIGHTING.

Până în acest moment sunt deschise 15 magazine ELBI UNIVERSUL ELECTRICELOR în următoarele oraşe: Timişoara, Sibiu, Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Bistriţa, Târgu-Mureş, Piteşti, Ploieşti, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Alba-Iulia, Floreşti.

###

Despre Grupul ELBI

Lider național în distribuția și vânzarea profesionistă de produse și servicii destinate domeniului electric, ELBI este astăzi, după aproximativ 27 de ani de activitate neîntreruptă, cel mai mare vânzător din România de produse electrice.

Compania pune la dispoziția clienților soluții personalizate prin intermediul celor 3 divizii operaționale:

ELBI Electric & Lighting – Divizia de distribuție tradițională a companiei și pilonul principal pe structura căruia s-a dezvoltat business-ul curent. Aceasta operează la nivel național prin cele 6 depozite teritoriale și înglobează peste 10.000 de clienți din diverse categorii de activitate din piața electrică și energetică.

ELBI Universul Electricelor – Divizia de retail a companiei, reprezintă rezultatul eforturilor de implementare a noii strategii de dezvoltare a companiei, de trecere de la un model de business tradițional orientat spre distribuție și vânzare clasică, la cel de furnizor de servicii și soluții personalizate pentru clienții profesionali.

ELBI Energy Projects – Divizia de proiecte, parte din grupul ELBI, ce oferă de peste 7 ani servicii de proiectare și execuție pentru iluminat public stradal și rețele electrice, iluminat arhitectural și rezidențial, iluminat clădiri de birouri, iluminat industrial, tablouri electrice și instalații electrice pentru interior și exterior.

Mai multe informații găsiți pe website-ul companiei elbielectric.ro


Articole înrudite