29 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La mulţi ani, Monitorul de Galaţi!
La mulţi ani, Monitorul de Galaţi!

Aşa cum ne propunem în fiecare an la ceas aniversar, continuăm să aducem ştiri zi de zi, ne dezvoltăm, ne adaptăm vremurilor. Tot ce facem, facem cu pasiune, cu drag. În ultimii ani am trecut cu bine peste provocările secolului: pandemie, crize economice multiple, războiul de la graniţa României. Şi aşa vom face în continuare!

Anul acesta se prefigurează provocarea tehnologiilor inteligente, însă nimic nu poate întrece atenţia ce trebuie acordată fenomenului fake news, cu atât mai mult cu cât chiar şi sursele oficiale (şi în acelaşi timp politice) au început deja să manipuleze informaţiile în spiritul şi pentru cele patru runde de alegeri electorale ce se vor desfăşura anul viitor. Aşa a fost mereu în an preelectoral, iar metehnele lor nu se vor schimba prea curând, ci doar metodele. Acum însă nu prea mai au oprelişti căci reţelele de socializare le oferă terenul de joacă fără a mai trece informaţiile prin filtrul verificărilor jurnalistice.

De aceea este important să ştii să-ţi alegi sursele şi să treci orice ştire prin filtrul gândirii şi analizei. Dar cititorii noştri ştiu să-şi aleagă sursele de informare, iar noi, jurnaliştii de la Monitorul de Galaţi, ne vom face datoria de a informa cititorii echidistant şi cu obiectivitate, cu imparţialitate şi profesionalism, aşa cum o facem de 25 de ani!

Mulţumim tuturor celor ce ne citesc, tuturor celor care au făcut sau fac parte din echipa Monitorul de Galaţi şi, nu în ultimul rând, tuturor colaboratorilor!


Articole înrudite