01 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Bătaie pe Siderurgiştilor - UPDATE
VIDEO: Bătaie pe Siderurgiştilor - UPDATE

UPDATE: "La scurt timp, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi l-au depistat pe raza municipiului Galaţi şi pe tânărul, de 24 de ani, care părăsise locul unde a avut loc conflictul, fiind condus la sediul unităţii de poliţie. După audieri şi după administrarea materialului probator în cauza penală, în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a trei persoane care au participat efectiv la agresiunea fizică, fiind vorba de tinerii cu vârstele de 20, 21 şi 24 de ani. În cursul zilei de mâine cele trei persoane vor fi prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive", a transmis miercuri seara, IPJ Galaţi.

***

La data de 29 noiembrie 2023, în jurul orei 14:50, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe bulevardul Siderurgiştilor, din municipiul Galaţi, în faţa unei case de amanet pentru bunuri mobile, ar avea loc o agresiune fizică între 4 bărbaţi.
Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi s-a stabilit faptul că, la data mai sus menţionată, cu puţin timp înainte de apelul la 112, ar fi avut loc un conflict spontan între doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 20 de ani, ambii din municipiul Galaţi, în timp ce se aflau în incinta casei de amanet. În timpul conflictului cei doi ar fi început să-şi adreseze cuvinte şi expresii vulgare şi apoi să se agreseze fizic.
Conflictul dintre aceştia a continuat în stradă, iar tânărul, de 21 de ani, ar fi folosit şi un cuţit pe care l-ar fi avut asupra sa, fără însă a-l răni pe celălalt tânăr. Alţi doi tineri, cu vârstele de 18, respectiv 24 de ani, tot din municipiul Galaţi care îl însoţeau pe cel de 21 de ani, au sărit în apărarea acestuia.
Poliţiştii i-au identificat pe toţi cei implicaţi în acest conflict, iar trei dintre aceştia, care au fost depistaţi în zona unde a avut loc conflictul au fost conduşi la sediul secţiei de poliţie, în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale care se impun. Faţă de tânărul, de 24 de ani, se desfăşoară activităţi pentru localizarea sa, întrucât nu a fost găsit în locul respectiv.
În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările vor fi continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, precum şi pentru stabilirea participaţiei fiecărei persoane în parte. VIDEO, mai jos! *sursa: grupul soferilor

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite