25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Noutăţile lunii februarie 2024 la Disney+
Noutăţile lunii februarie 2024 la Disney+

Luna februarie aduce mult-aşteptata serie de la FX, SHOGUN, pe Disney+, o adaptare originală a romanului lui James Clavell. Iar colecţia de Valentine's Day include comedii romantice clasice şi cele mai diverse poveşti de dragoste pentru toţi.

THE MARVELS - UN FILM ORIGINAL MARVEL STUDIOS: 7 februarie
Carol Danvers (Brie Larson),  alias Căpitanul Marvel, şi-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree şi s-a răzbunat pe Inteligenţa Supremă. Dar consecinţele o fac pe Carol să suporte povara unui univers destabilizat. Când îndatoririle ei o trimit într-o călătorie anormală care are legătură cu un revoluţionar Kree, puterile lui Carol Danvers, alias Căpitanul Marvel, se întrepătrund cu cele ale super-fanei din Jersey City, Kamala Khan, alias Ms. Marvel, şi cu cele ale nepoatei înstrăinate a lui Carol, acum de la S.A.B.E.R., astronauta Monica Rambeau. Împreună, acest trio improbabil trebuie să facă echipă şi să înveţe să lucreze împreună pentru a salva universul. „The Marvels” este interpretat de actorii Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton şi Seo-Jun Park.

RIME CONSPIRATIVE (CYPHER): 16 februarie
Tierra Whack a devenit cunoscută cântând rap pe o stradă din Philadelphia pentru canalul ei de YouTube. După câţiva ani, regizorul Chris Moukarbel începe să documenteze ascensiunea ei fulminantă. Curând, începem să ne întrebăm cine pe cine filmează şi dacă a fi văzut (sau urmărit) este o parte dezirabilă şi inevitabilă a succesului.

RĂZBOIUL STELELOR: LOTUL RĂU – SEZONUL 3 - STUDIOURILE LUCASFILM: 21 februarie (Un episod în fiecare săptămână)
Plasat după Răzbunarea lui Sith, „Lotul rău” urmăreşte Clone Force 99 - un grup de clone cu mutaţii genetice - în timp ce navighează în primele zile ale dominaţiei Imperiului asupra Galaxiei.

SHOGUN DE LA FX - SERIE ORIGINALĂ: 27 februarie (2 episoade în premieră, urmate de câte un episod săptămânal)
O adaptare originală a romanului lui James Clavell, serialul Shogun de la FX este plasat în Japonia anului 1600, în zorii unui război civil care a marcat întregul secol. Lordul Yoshii Toranaga se luptă pentru viaţa sa, în timp ce duşmanii săi din Consiliul Regenţilor se unesc împotriva sa, când o misterioasă navă europeană este găsită abandonată într-un sat de pescari din apropiere.

FILME ŞI SERIALE PREMIATE CU EMMY

La ediţia din acest an a premiilor Emmy, au fost acordate 37 de premii pentru filme şi seriale de la studiourile şi platformele din cadrul Disney Entertainment, pe care le puteţi urmări acum pe Disney+: Ursul de la FX (The Bear), Bun-venit la Wrexham (Welcome to Wrexham), The Mandalorian, Ms. Marvel, Frumoasa şi Bestia: A 30-a aniversare (Beauty and The Beast: A 30th Celebration), Şcoala Abbott (Abbott Elementary), Elton John: Concertul de rămas-bun de pe Stadionul Dodger (Elton John Live: Farewell from Dodger Stadium), Apărătorii Teritoriului (The Territory).

COLECŢIE PENTRU ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR

Fie că te simţi romantic sau nu în luna februarie, Disney+ are ceva pentru toată lumea în acest sezon.
Pam & Tommy - Disponibil acum
Focul Iubirii (Fire of Love) - Disponibil acum
Titanic - Disponibil acum
Frumoasa şi Bestia (Beauty and The Beast) - Disponibil acum
Invitaţie la bal (Prom Pact) - Disponibil acum
Romeo şi Julieta - Disponibil acum
This is US - Disponibil acum
Poveste din Cartierul de Vest (West Side Story) - Disponibil acum

ALTE NOUTĂŢI ÎN LUNA FEBRUARIE

Suncoast - Disponibil din 9 februarie
Bob’s Burgers Sezonul 14 - Disponibil din 21 februarie
Aici e casa noastră: Vestul Mijlociu (We Live Here: The Midwest) - Disponibil din 28 februarie
Prafuri Sezonul 6 (Snowfall) - Disponibil din 28 februarie, anunţă serviciul de streaming Disney+, casa filmelor şi a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, care găzduieşte în exclusivitate producţiile originale Disney+.

Citeşte şi Nou pe Netflix în februarie 2024


Articole înrudite