31 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Filmul „The Marvels” este acum disponibil pe Disney+
Filmul „The Marvels” este acum disponibil pe Disney+

„The Marvels”, cel mai recent film din Universul Cinematografic Marvel, poate fi vizionat începând de miercuri pe platforma Disney+. Neînfricata Carol Danvers, cunoscută sub numele de Captain Marvel (interpretată de actriţa Brie Larson premiată cu Oscar), va porni din nou în misiune pentru a salva universul. De data aceasta, ea va trebui să îşi unească forţele cu alte doua supereroine pentru a restabili echilibrul.
Carol Danvers, alias Captain Marvel, este considerată cea mai puternică din echipa Răzbunătorilor. Este independentă, agilă, inteligentă, graţioasă şi nu are nevoie de nimeni pentru a-şi învinge inamicul. Femeia cu puteri supraomeneşti adoră să se descurce singură şi până acum s-a descurcat destul de bine. Şi-a revendicat identitatea de la tiranicul Kree şi s-a răzbunat pe Inteligenţa Supremă.
În „The Marvels” însă, soarta îi joacă feste şi o reuneşte în mod hilar cu alte două supereroine - cea mai mare fană a ei, Kamala Khan, cunoscută sub numele de Miss Marvel (interpretată de actriţa Iman Vellani), şi viitoarea ei nepoată pierdută în urmă cu mult timp, Monica Rambeau (Teyonah Parris). Pentru a face faţă noii lor provocări, ele vor trebui să formeze un super trio „The Marvels”. „The Marvels” este un film SF spectaculos, plin de răsturnări de situaţie şi de umor. Trei femei radical diferite trebuie să înveţe să lucreze împreună. Pentru a face acest lucru, ele vor trebui să îşi schimbe obiceiurile.
Din distribuţie fac parte: Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson, Zawe Ashton, Park Seo-joon. Filmul a fost regizat de Nia DaCosta şi produs de Kevin Feige. Echipa de scenarişti este formată din Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik, Zeb Wells, potrivit Disney+.

Citeşte şi Noutăţile lunii februarie 2024 la Disney+


Articole înrudite