Demi Lovato a fost comparată cu Whitney Houston după interpretarea de la Super Bowl Recomandat

Joi, 06 Februarie 2020 11:18
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Demi Lovato a fost comparată cu Whitney Houston după modul în care a interpretat imnul american cu ocazia finalei Campionatului de fotbal american Super Bowl, duminică seară, la Miami, Florida, transmite Press Association, citat de Agerpres.
Vedeta pop în vârstă de 27 de ani se află în plină revenire după ce în urmă cu doi ani a suferit o supradoză de droguri ce i-a fost aproape fatală. Ea a cântat şi pe scena premiilor Grammy şi a fost aleasă să interpreteze "The Star Spangled Banner" în deschiderea Super Bowl, cel mai mare eveniment sportiv anual din SUA.
Într-un mesaj postat pe Instagram după Super Bowl, Lovato a descris acest moment ca pe "un vis devenit realitate". Ea a fost foarte apreciată în mediul online pentru modul în care a interpretat imnul şi a fost aplaudată în picioare de publicul aflat la evenimentul organizat pe Hard Rock Stadium.
Mulţi dintre fani s-au grăbit să speculeze online că interpretarea lui Lovato a fost mai bună decât cea a divei R&B Whitney Houston, în condiţiile în care, felul în care a interpretat Whitney Houston imnul american la ediţia Super Bowl din 1991 este în general perceput drept "standardul de aur" pentru astfel de momente, mai notează Press Association.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu