14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Timp de 12 zile, divizionara secundă FCM Dunărea şi-a încărcat bateriile în staţiunea Poiana Braşov. Antrenorul principal Viorel Tănase şi-a supus elevii la un program draconic la care toţi cu voie sau fără voie au fost nevoiţi să se supună. La revenirea acasă, dunărenii au primit două zile libere, iar de luni au reluat pregătirile în Galaţi.
„A fost un cantonament aşa cum mi-am dorit în care am beneficiat de condiţii excelente de pregătire. Chiar dacă unii au mai crâcnit, sunt mulţumit că toţi jucătorii din lot au respectat programul pe care l-am cerut şi de faptul că nu au apărut accidentări. Pe finalul stagiului de pregătire centralizată am susţinut şi două amicale: cu Forex Braşov, scor 2-1 şi cu Celuloza Zărneşti, scor 2-0, partide ce au avut loc pe terenuri acoperite de zăpadă în care am urmărit angajarea la efort şi anumite trasee de joc. Până la reluarea campionatului, ne vom axa pe omogenizare, prin şase amicale. Ne dorim continuitate în rezultate, un retur mai bun ca turul, avem potenţial să ne clasăm în primele patru din serie”, ne-a declarat „Tase”.
Programul amicalelor: cu Unirea Slobozia (miercuri, stadionul Siderurgistul, ora 11.00), la Victoria Brăneşti (12 februarie), la Viitorul Constanţa (16 februarie), cu Callatis Mangalia (19 februarie), la FCM Bacău (23 februarie), la ASC Poli Iaşi (26 februarie). Lotul FCM Dunărea este următorul: Măstăcan, Pârvu, Comănescu, Trihenea - Cristescu, Judeanu, Bozean, Velescu, D. Florea, Căldăraru, D. Popescu, Ghiocel, Cioinac, Eni, Bostan, Cristea, V. Munteanu, Pribac, State, Ciochină, Bârlădeanu, Chelaru, Enache, Cârjan şi Antohi.

Articole înrudite