06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Suporterii vor fi privilegiaţi şi-i vor putea vedea pe roş-alb-albaştri la TV
Suporterii vor fi privilegiaţi şi-i vor putea vedea pe roş-alb-albaştri la TV
Echipa gălăţeană care activează în Liga I şi-a stabilit un program dens pentru prima parte a anului 2013. Deocamdată, fotbaliştii oţelari se află într-o binemeritată vacanţă după un sezon slab, cu multe frământări. După ce a perfectat patru transferuri - Zaharia, Vancea, Astafei şi Gazale -, conducerea administrativă a luat o pauză, dar nu înainte ca împreună cu conducerea tehnică să stabilească ultimele detalii.
„Am stabilit programul pentru perioada următoare. Vom merge mai întâi la munte, în Poiană, pentru ca apoi să ne deplasăm în Spania, unde vom participa la prestigiosul turneu de la Marbella. Este onorant pentru noi că am fost invitaţi la această competiţie. Toate meciurile vor fi televizate, astfel că suporterii noştri ne vor putea vedea la lucru. Vom îmbina în această perioadă pregătirea fizică şi meciurile de verificare”, a declarat directorul general al grupării roş-alb-albastre, Narcis Răducan.
Reunirea lotului este prevăzută pentru 14 ianuarie. Apoi, în primele două zile, gălăţenii vor efectua vizita medicală, pentru ca în perioada 17-29 ianuarie să efectueze tradiţionalul cantonament din Poiana Braşov. Pentru partea a doua a pregătirilor, cartierul general se va muta în Spania, unde băieţii lui Tase vor participa, în perioada 3-21 februarie, la un turneu amical la Marbella, unde au confirmat deja participarea nume grele ale fotbalului european: Lech Poznan (Polonia), Fortuna Dusseldorf (Germania), Spartak Moscova (Rusia), FC Basel (Elveţia), Dinamo Kiev (Ucraina) etc.


Articole înrudite