17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
FOTO: Au început lucrările la parcarea etajată din Micro 21
FOTO: Au început lucrările la parcarea etajată din Micro 21

Primăria municipiului Galaţi informează că au început lucrările pentru construirea unei parcări supraterane, cu subsol, parter, etaj şi terasă, în cartierul Micro 21, pe Strada Victor Vâlcovici, în zona blocurilor L6, D7 şi D8.
Construcţia va fi ridicată în locul vechilor garaje, va avea o suprafaţă desfăşurată de 10.000 de mp şi vizează peste 400 de locuri de parcare. De asemenea, pe terasă va fi amenajat un teren multisport.
Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi: „Numărul de maşini devine tot mai mare şi este nevoie de astfel de construcţii care să permită asigurarea de noi locuri de parcare în acest cartier al oraşului. Şi nu ne oprim aici. Modernizarea cartierelor este o prioritate”.
Principalele lucrări vizează: realizarea construcţiei, închideri cu panouri din tablă perforată, învelitoare tip terasă circulabilă, instalaţii interioare şi exterioare de alimentare cu apă şi canalizare, instalaţii de stingere a incendiilor cu hidranţi interiori şi exteriori, instalaţii electrice de iluminat, iluminat de siguranţă, detecţie şi avertizare la incendiu, sistematizare verticală, sistem automat de parcare, staţii de încărcare pentru vehiculele electrice etc.
În urma licitaţiei publice pentru acest obiectiv, oferta declarată câştigătoare a fost cea depusă de Asocierea Consumcoop Galaţi - Moviland Met SRL - Submit SRL. Valoarea contractului este de de 21.757.587,46 lei fără TVA, fiind prevăzute 20 de luni pentru execuţia lucrărilor, transmite Compartimentul de presă al Primăriei municipiului Galaţi. FOTO, mai jos!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite