20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Concurs de creaţie culinară la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi
Concurs de creaţie culinară la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi

Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor organizează vineri, 17 mai 2019, la ora 13:00, concursul de creaţie culinară "La gastronomie internationale au Dunarea de Jos", în Cantina 2 a Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi. Activitatea este cuprinsă în cadrul proiectelor "Practica - o şansă în plus în tranziţia de la şcoală la viaţa activă" şi este un proiect cofinanţat din Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014 - 2020.

Preparatele expuse sunt realizate de studenţii din anul II specializarea IPA, anul III specializarea IMAPA, anul I master specializările IMAPA şi CESA, coordonaţi de conf. dr. ing. Daniela Istrati, conf. dr. ing. Liliana Mihalcea şi şef lucr. dr. ing. Maria Cristiana Garnai şi de 9 echipe de elevi coordonaţi de cadrele didactice de la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" Galaţi, Colegiul Economic "Virgil Madgearu" Galaţi şi Liceul Tehnologic de Alimentaţie şi Turism "Dumitru Moţoc" Galaţi.

Alături de aceste preparate, vor fi expuse şi produsele eco-inovative calificate la faza locală a concursului Ecotrophelia 2019 şi care vor reprezenta universitatea gălăţeană la faza naţională Ecotrophelia România 2019. Concursul va fi jurizat de echipa de degustători ai Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, coordonată de conf. dr. ing. Gabriela Iordăchescu şi de un juriu format din reprezentanţi ai agenţilor economici implicaţi în proiect.


Articole înrudite