25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Contestaţii publicate şi noi licitaţii pentru locurile de parcare din Galaţi
Contestaţii publicate şi noi licitaţii pentru locurile de parcare din Galaţi

Primăria municipiului Galaţi anunţă că au fost publicate pe site-ul instituţiei - www.primariagalati.ro - rezultatele contestaţiilor înregistrate în cadrul procedurii de atribuire a locurilor de parcare de domiciliu/reşedinţă din municipiul Galaţi - Etapa V.
De asemenea, Primăria Galaţi informează că, în perioada 13-15 iulie 2022, vor avea loc şedinţele de licitaţie privind alocarea locurilor de parcare, din parcările rezidenţiale Etapa V - Mazepa I, Mazepa II, Ţiglina I, Ţiglina II, Micro 18 şi Micro 21, cât şi în subzonele noi Ţiglina II-10A, Mazepa I-19A şi Ţiglina I-9C.
Licitaţiile se vor desfăşura la sediul Primăriei municipiului Galaţi, din strada Domnească nr. 54, conform tabelului publicat pe site-ul instituţiei, în secţiunea Anunţuri parcări reşedinţă. Persoanele vizate vor prezenta şi următoarele documente: carte de identitate şi procura în forma autentificată, în cazul reprezentanţilor legali.
IMPORTANT! Persoanele care nu se prezintă la ora şi data la care a fost anunţată procedura de licitaţie pierd dreptul de a beneficia de un loc de parcare din cele licitate, menţionează municipalitatea.


Articole înrudite