Contestaţii publicate şi noi licitaţii pentru locurile de parcare din Galaţi Recomandat

Joi, 07 Iulie 2022 15:20
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că au fost publicate pe site-ul instituţiei - www.primariagalati.ro - rezultatele contestaţiilor înregistrate în cadrul procedurii de atribuire a locurilor de parcare de domiciliu/reşedinţă din municipiul Galaţi - Etapa V.
De asemenea, Primăria Galaţi informează că, în perioada 13-15 iulie 2022, vor avea loc şedinţele de licitaţie privind alocarea locurilor de parcare, din parcările rezidenţiale Etapa V - Mazepa I, Mazepa II, Ţiglina I, Ţiglina II, Micro 18 şi Micro 21, cât şi în subzonele noi Ţiglina II-10A, Mazepa I-19A şi Ţiglina I-9C.
Licitaţiile se vor desfăşura la sediul Primăriei municipiului Galaţi, din strada Domnească nr. 54, conform tabelului publicat pe site-ul instituţiei, în secţiunea Anunţuri parcări reşedinţă. Persoanele vizate vor prezenta şi următoarele documente: carte de identitate şi procura în forma autentificată, în cazul reprezentanţilor legali.
IMPORTANT! Persoanele care nu se prezintă la ora şi data la care a fost anunţată procedura de licitaţie pierd dreptul de a beneficia de un loc de parcare din cele licitate, menţionează municipalitatea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu