27 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un proiect gălăţean din zona criticii de film premiat la TIFF 2023
Un proiect gălăţean din zona criticii de film premiat la TIFF 2023

Proiectul gălăţean „Revizia de Film” a câştigat la TIFF (Transilvania International Film Festival, ediţia 22, Cluj-Napoca, 29 mai - 7 iunie 2023), bursa „Alex Leo Şerban” în valoare de 2500 de euro, oferită în parteneriat cu Conceptual Lab by Theo Nissim, un proiect al Asociaţiei Identitate Culturală Contemporană.
„Revizia de Film” este un proiect autentic de critică de film, dezvoltat de compania de producţie media „Kinelink Moovee”, care evaluează filmele nou lansate funcţie de actorie, regie, poveste, imagine şi sunet într-o formă prietenoasă şi antrenantă, pe canalul propriu de Youtube.
Conţinutul este realizat de Mihai Păun (actor) - Prezentator, Denisa Onisie (actriţă) - Povestea, Andrei Ardeleanu (actor) - Actoria, Elena Emandi (studentă la actorie) - Imaginea/Sunetul, Silviu Dobre (actor) - Regia.
„Revizia de Film” a dus în acest an numele Galaţiului pe covorul roşu al celui mai important festival de film din România, alături de nume mari ale cinematografiei româneşti şi internaţionale ca Geoffrey Rush, Oliver Stone, Michel Franco, Timothy Spall, Horaţiu Mălăele şi Tudor Giurgiu.
Recunoaşterea oferită de acest premiu pentru prestaţia şi efortul echipei deschide astfel, prin „Kinelink” şi „Revizia de Film”, oportunitatea de a include Galaţiul pe rutele producătorilor şi festivalurilor de film.


Articole înrudite