25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal la Drăgăneşti. Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa
Accident mortal la Drăgăneşti. Un tânăr de 19 ani şi-a pierdut viaţa

La data de 23 iunie 2023, la ora 03.55, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localităţii Drăgăneşti, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat.
Din verificările preliminare efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un tânăr, cu vârsta de 19 ani, din satul Podoleni, comuna Barcea, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 25, în interiorul comunei Drăgăneşti, dinspre municipiul Galaţi către municipiul Tecuci, la km 8 + 400 de metri, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în impact cu o altă autoutilitară folosită la tractări auto, prevăzută şi cu platformă, care era parcată în afara părţii carosabile, în dreptul unui imobil din zona respectivă.
În urma evenimentului rutier tânărul a fost grav rănit, şi, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la faţa locului, fiind constatat decesul.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de poliţişti pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite