15 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PREMIERĂ! Spectacol al Teatrului „Gulliver” Galaţi, nominalizat la Premiile UNITER 2024 (FOTO)
PREMIERĂ! Spectacol al Teatrului „Gulliver” Galaţi, nominalizat la Premiile UNITER 2024 (FOTO)

Spectacolul „Alice in Wonderland” al Teatrului „Gulliver” este nominalizat la Premiile Galei UNITER 2024! "Teatrul „Gulliver” se bucură de nominalizarea spectacolului „Alice in Wonderland”, în regia Anei Crăciun Lambru, la Premiile Galei UNITER 2024, la categoria „Cel mai bun spectacol de teatru de animaţie / teatru pentru copii”. Această nominalizare reprezintă o premieră pentru Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gulliver”. De altfel, este pentru prima dată când Gala Premiilor UNITER include această nouă categorie: „Cel mai bun spectacol de teatru de animaţie / teatru pentru copii”. Totodată, Andrei Cozlac este nominalizat pentru video mappingul din spectacolul „Alice în Wonderland”, regia Ana Crăciun Lambru, Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gulliver” Galaţi, la categoria „Cel mai bun video design”. Teatrul „Gulliver” profită de acest fericit prilej pentru a transmite, încă o dată, felicitări şi mulţimiri întregii echipe şi tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui remarcabil spectacol", transmit reprezentanţii Teatrului.
! Următoarea reprezentaţie a spectacolului „Alice in Wonderland” este programată duminică, 10 martie, de la ora 18:00. "„Alice in Wonderland” este un caleidoscop impresionant de mijloace de expresie artistice şi ipostaze scenice inedite şi surprinzătoare, inspirat coordonate de regizoarea spectacolului, Ana Crăciun Lambru, cea care semnează, de asemenea, textul şi versurile ce stau la baza acestei puneri în scenă. Îmbinând fascinaţia aparte a teatrului de umbre cu muzica live, arta mânuirii păpuşilor cu secvenţe dinamice de expresivitate corporală, completată de interpretarea artistică, jocul păpuşilor humanet cu elemente de proiecţie şi video mapping, universul lui „Alice in Wonderland” e încărcat de simboluri, mesaje şi, mai presus de toate, de emoţie şi simţire", menţionează sursa citată. Biletele pentru spectacol se achiziţionează online sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita locurilor disponibile. Galerie de imagini, mai jos!

! Ediţia a 32-a a Galei Premiilor UNITER va avea loc luni, 27 mai 2024, la Sala „Ion Caramitru” a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.


Articole înrudite