21 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oferte Wooww la Auchan în acest weekend, la cafea, detergent și multe altele
Oferte Wooww la Auchan în acest weekend, la cafea, detergent și multe altele

Până pe 2 aprilie, în toate magazinele Auchan din țară și online, pe auchan.ro, Festivalul Ofertelor Wooww îți aduce mega reduceri de până la 50%, indiferent dacă ai sau nu card de fidelitate MyCLUB Auchan. Cardul de fidelitate îți oferă însă extra beneficii, acces la tombolă și oferte la și mai multe produse.

Marile aniversări se fac cu prețuri mici, iar între 15 – 17 martie, chiar dacă nu ai încă un card de fidelitate, la Auchan găsești cafea espresso boabe Julius Meinl 1 kg la 47,29 lei/ buc (-40% reducere).

 

Mai mult, tot între 15 – 17 martie, ai 30% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate la toată gama de detergent de rufe Persil. 

Ce mai aștepți?

Răsfoiește catalogul cu cele mai importante oferte: https://rb.gy/bx93dk.

Premii totale de 30.000 de euro net la tombola Festivalul Ofertelor

Simpla folosire a cardului MyClub Auchan la cumpărături, până pe 2 aprilie, aduce șansa câștigării marelui premiu de 20.000 euro (echivalentul în lei), direct în cont sau a unuia din cele 10 premii de 1.000 Euro, echivalentul în lei transmis ca bonus pe cardul de fidelitate, în cadrul unei tombole special dedicate evenimentului comercial. Regulamentul acțiunii se găsește pe auchan.ro și în magazine.

În plus, pe parcursul Festivalului Ofertelor Wooww, pentru comenzile de peste 100 de lei plasate în magazinul online auchan.ro, livrarea va fi gratuită. În plus, cei care își deschid contul și plasează pentru prima dată o comandă pe auchan.ro folosind cardul de fidelitate vor avea parte de 5% reducere de bun venit la întreaga valoare a coșului de cumpărături, o singură dată.

Vino să descoperi prețurile aniversare la Festivalul Ofertelor Woow!


Articole înrudite