65% din mediul de afaceri este în favoarea acţiunilor DNA

 
Luni, 25 Ianuarie 2016 00:00
Publicat în Economie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un procent de 65% din mediul de afaceri este în favoarea acţiunilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi foarte mulţi încep să conştientizeze că, prin acţiunile DNA, există şanse de concurenţă loială, a declarat preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, într-o conferinţă de specialitate.
"Dorim ca parteneriatul strategic cu SUA să se ducă în partea economică. Noi anul trecut, CCIR, împreună cu CSOP, am făcut un sondaj potrivit căruia 65% din mediul de afaceri este în favoarea acţiunilor DNA. Foarte mulţi din mediul de afaceri au început să conştientizeze că prin acţiunile DNA încep să existe şanse de concurenţă loială. Vă vorbesc şi în numele unei instituţii care în urmă cu un an şi jumătate sau mai bine a fost lovită de acest fenomen prin prezenţa unui om la conducere. Acest lucru trebuie recunoscut public", a spus Daraban.
El a precizat că la nivelul instituţiei s-a adoptat, recent, un cod de etică şi integritate pentru salariaţi.
"Vrem să impulsionăm mediul de afaceri să adopte aceeaşi filosofie, să încercăm să diminuăm acest fenomen care face ca investiţiile străine în România, investiţiile americane să fie diminuate", a mai afirmat preşedintele CCIR. (

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu