A început campania de toamnă de ridicare a maşinilor abandonate (FOTO) Recomandat

Luni, 16 Septembrie 2019 12:40
Publicat în Eveniment

Toamna se numără... maşinile abandonate pe domeniul public. Primăria municipiului Galaţi a anunţat, luni, 16 septembrie 2019, că a început campania de toamnă de ridicare a maşinilor abandonate pe domeniul public. Potrivit municipalităţii, într-o singură zi, prin intermediul Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat, din cadrul Primăriei, au fost ridicate 7 maşini, iar alte 7 de către proprietarii sau deţinătorii legali ai acestora care s-au conformat somaţiilor primite (FOTO în Galeria de imagini de mai jos!).

În plus, alte 30 de maşini ar urma să fie ridicate de pe domeniul public în perioada imediat următoare, fiind în analiză, în momentul de faţă, în urma sesizărilor venite din partea gălăţenilor sau a celor din partea echipelor Primăriei aflate pe teren, aproximativ 300 de autovehicule. Pe parcursul acestui an, în municipiul Galaţi, au fost ridicate 60 de astfel de vehicule, în 2018 - 49 de vehicule, în 2017 - 71, în 2016 - 31, în 2015 - 11, în 2014 - 21, iar în 2013 - 5.

Municipalitatea precizează că până la ridicarea efectivă a unei maşini abandonate pe domeniul public, există proceduri legale care trebuie respectate şi care necesită un timp mediu de aproximativ patru luni. Subiect despre care puteţi citi în articolul "Primăria Galaţi, război declarat maşinilor abandonate: Acţiunea de ridicare continuă!".

Unde se pot face sesizări

Primăria municipiului Galaţi le mulţumeşte gălăţenilor pentru sesizările trimise de-a lungul timpului către serviciile de specialitate şi îi încurajează să sprijine în continuare acest demers, semnalând dacă observă noi autovehicule abandonate pe domeniul public. Sesizări se pot face la sediul Primăriei, din str. Domnească nr. 54, la Registratură, la adresa de email sesizari@primariagalati.ro sau utilizând aplicaţia Galati City App.

De asemenea, sesizări se pot transmite şi către Poliţia Locală, la numărul de telefon 0236955, la adresa office@politialocalagalati.ro sau utilizând formularul online dedicat petiţiilor care poate fi găsit pe siteul www.politialocalagalati.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu