17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: SkyShowtime prezintă noul film documentar Milli Vanilli
VIDEO: SkyShowtime prezintă noul film documentar Milli Vanilli

SkyShowtime prezintă noul film documentar Milli Vanilli, a cărui premieră mondială a avut loc la Festivalul Tribeca din 2023 şi care va debuta în exclusivitate pe platforma de streaming în data de 1 iunie.
Produs de MRC şi Keep on Running Pictures, Milli Vanilli spune povestea lui Robert „Rob” Pilatus şi a lui Fabrice „Fab” Morvan, care au devenit rapid prieteni când erau tineri, în Germania. Rob provenea dintr-o familie destrămată, iar Fab lăsa în urmă nişte părinţi abuzivi, astfel că cei doi au împărtăşit o educaţie similară şi un scop pentru viitor: acela de a deveni superstaruri celebre. În câţiva ani, visurile lor s-au împlinit.

În 1989, primul lor album a obţinut discul de platină de şase ori în SUA, iar hitul „Girl You Know It’s True” a vândut peste 30 de milioane de single-uri în întreaga lume. Rob şi Fab, cunoscuţi sub denumirea „Milli Vanilli”, au devenit în 1990 cel mai popular duo pop din lume şi au câştigat premiul Grammy® pentru „Cel mai bun artist nou”. Cu toate acestea, ascensiunea lor spre succes a avut un preţ devastator care a dus, în cele din urmă, la faimoasa lor prăbuşire.
Milli Vanilli este regizat şi produs de Luke Korem; producţia este semnată de Bradley Jackson, MRC şi Keep On Running Pictures, Fulwell 73 şi MTV Entertainment Studios. Hanif Abdurraqib este producător executiv.
Documentarul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.


Articole înrudite