27 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Animaţia Trolls Band Together, disponibilă pe SkyShowtime din iunie 2024
VIDEO: Animaţia Trolls Band Together, disponibilă pe SkyShowtime din iunie 2024

Animaţia muzicală de succes Trolls Band Together, cu o distribuţie care cuprinde numeroşi artişti de renume mondial precum Anna Kendrick, Justin Timberlake *NSYNC, Troye Sivan şi Camila Cabello, va fi disponibilă pentru vizionare pe SkyShowtime din 14 iunie.
Filmul îi prezintă pe Poppy (Kendrick) şi Branch (Timberlake) care, după ce au trecut în precedentele două filme de la prietenie adevărată la flirt neobosit, sunt acum oficial, în sfârşit, un cuplu (#broppy)! Cu toate acestea, pe măsură ce devin mai apropiaţi, Poppy descoperă că Branch are un trecut ascuns. Pe vremuri, a făcut parte din trupa ei preferată de băieţi, BroZone, împreună cu cei patru fraţi ai săi: Floyd (Troye Sivan, celebrul artist electropop nominalizat la Golden Globe®), John Dory (Eric André), Bruce (Daveed Diggs, câştigătorul Grammy®) şi Clay (Kid Cudi, câştigătorul Grammy). BroZone s-a desfiinţat pe când Branch era încă mic (alias „Bitty B”), la fel ca şi familia sa, iar Branch nu şi-a revăzut fraţii de atunci.

Dar când Floyd, fratele lui Branch, este răpit pentru talentele sale muzicale de către un cuplu de răufăcători, Velvet (Amy Schumer, câştigătoarea Emmy®) şi Veneer (Andrew Rannells, câştigătorul Grammy şi nominalizat la Tony®), Branch şi Poppy pornesc într-o călătorie sfâşietoare şi emoţionantă pentru a-i reuni pe ceilalţi fraţi şi pentru a-l salva pe Floyd de la o soartă mai rea decât anonimatul în lumea culturii pop.
În România, distribuţia spectaculoasă şi plină de vedete beneficiază de talentele vocale ale lui George Papagheorghe (Jorge) în rolul lui Branch, ale Cătălinei Chirţan în rolul lui Poppy şi ale lui Vlad Rădescu în rolul lui King Peppy.
Pentru realizarea Trolls Band Together s-au reunit din nou regizorul Walt Dohrn şi producătoarea Gina Shay, iar Justin Timberlake şi Mike Elizondo au fost producători executivi muzicali.
Bazat pe Good Luck Trolls de Thomas Dam, franciza de film Trolls de la DreamWorks Animation (Trolls din 2016 şi Trolls World Tour din 2020) şi-a creat drumul spre succesul record cu cântece şi dansuri, iar „Can’t Stop the Feeling!” a câştigat un premiu Grammy pentru Cel mai bun cântec scris pentru mediile vizuale şi a obţinut o nominalizare la Oscar® pentru Cel mai bun cântec original, susţinând una dintre cele mai mari şi mai îndrăgite mărci de divertisment din lume.


Articole înrudite