17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Canicula face victime în Grecia: Trei turişti străini au fost găsiţi morţi, în decurs de o săptămână
Canicula face victime în Grecia: Trei turişti străini au fost găsiţi morţi, în decurs de o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit, duminica trecută, pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei din Grecia.

Majoritatea turiştilor făcuseră drumeţii sub soarele sufocant, într-o perioadă în care Grecia se confruntă cu un val de căldură, relatează News.ro citând presa elenă.
Trupul americanului, descoperit în mare în apropierea portului Mathraki de către un turist, urmează să fie transferat la spitalul din Corfu pentru autopsie, potrivit agenţiei de presă greceşti Athens News Agency şi televiziunii publice ERT. Potrivit Athens News Agency, bărbatul se afla în vacanţă în Mathraki. El a fost văzut ultima dată marţi de locuitorii din zonă, într-o cafenea.

Aceasta este cea mai recentă descoperire a cadavrului unui turist străin, după găsirea trupului lui Michael Mosley, vedetă de televiziune britanică. Acesta a fost găsit mort în data de 9 iunie, pe insula grecească Symi din Marea Egee. De asemenea, sâmbătă a fost găsit cadavrul unui olandez, pe insula Samos.

De asemenea, două franţuzoaice sunt date dispărute pe insula Sikinos şi un alt turist pe insula Amorgos.


Articole înrudite