17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
WhatsApp extinde conversaţiile video de grup la 32 de participanţi
WhatsApp extinde conversaţiile video de grup la 32 de participanţi

WhatsApp a anunţat câteva actualizări noi pentru apelurile video în aplicaţie, inclusiv chaturi de grup extinse, partajare îmbunătăţită a ecranului şi evidenţiere a difuzorului. Principalul plus este extinderea apelurilor video de grup de la 15 la 32 de participanţi.

Limita apelurilor de grup WhatsApp a fost întotdeauna de 32, dar acum, mai mulţi participanţi pot fi afişaţi pe ecran, facilitând interacţiunea îmbunătăţită în chat-urile de grup.

WhatsApp adaugă şi partajarea ecranului cu audio, astfel încât să puteţi viziona conţinut video ca grup în cadrul unui apel de grup WhatsApp. Va fi util pentru a viziona prezentări sau doar cele mai recente filme cu prietenii.

De asemenea, adaugă un nou element „Speaker Spotlight” care va evidenţia cine vorbeşte într-un chat video, ceea ce, la 32 de participanţi, este o actualizare utilă.

În plus, WhatsApp spune că lucrează şi pentru a-şi îmbunătăţi calitatea video. 

„ Am lansat recent codecul MLow care îmbunătăţeşte fiabilitatea apelurilor. Apelurile efectuate pe dispozitive mobile beneficiază de o anulare îmbunătăţită a zgomotului şi a ecoului, facilitând efectuarea de apeluri în medii zgomotoase, iar apelurile video au o rezoluţie mai mare pentru cei cu conexiuni mai rapide. În general, sunetul este mai clar, chiar dacă aveţi o conexiune slabă la reţea sau utilizaţi un dispozitiv mai vechi”, a anunţat compania.

Aşadar, un videoclip mai bun, mai mulţi participanţi şi mai multe moduri de a participa la chat-urile video.


Articole înrudite