25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cea mai bogată româncă din lume este din Galaţi şi aşteaptă al doilea copil: «Oamenii iubesc şi adoră familia mea!»
Cea mai bogată româncă din lume este din Galaţi şi aşteaptă al doilea copil: «Oamenii iubesc şi adoră familia mea!»

Cea mai bogată româncă este însărcinată în şapte luni, iar în luna august îşi va strânge cel ce-al doilea copil în braţe. Anunţul a fost făcut de soţul milionar, iar amândoi sunt în culmea fericirii deoarece familia lor se va mări!
Cea mai bogată româncă, Anca Verma (foto ↑) este însărcinată în şapte luni. Peste doar două luni îşi va strânge copilul în braţe şi se simte binecuvântată. Femeia de afaceri este căsătorită cu Abhishek Verma în că din 2006.
Originară din Galaţi, Anca Verma trăieşte o viaţă de lux alături de soţul milionar din India. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2006 şi mai au o fiică de 17 ani.
Românca are parte de o viaţă ideală, având peste 100 de servitori care îi stau la dispoziţie, merge la evenimente de top şi deţine numeroase afaceri în mai multe domenii, care se extind în întreaga lume. Totodată, este implicată inclusiv în activităţile profesionale ale soţului ei.
În prezent, Anca Verma este însărcinată în luna a şaptea şi îl va face tată pe soţul ei pentru a doua oară. Vestea cu privire la copil a fost dată de milionarul indian, în vârstă de 56 de ani, adăugând şi cât sunt de binecuvântaţi şi fericiţi fiindcă vor deveni părinţi (foto ↓).
Anca Verma s-a mutat în India în urmă cu aproape două decenii pentru a-şi urma partenerul de viaţă. După căsătoria cu un potent om de afaceri, Abhishek Verma, a devenit asociată în mai multe firme ce se ocupau cu vânzarea de armament. În anul 2011 au cumpărat 51% din compania SIG SAUER India, iar românca a fost pusă în funcţia de director general.
Românca este preşedintele firmei Olialia World, care se ocupă de producerea bunurilor de larg consum, inclusiv produse lactate, băuturi alcoolice sau ţigări, fiind lider de top pe piaţa indiană. Cei doi fac parte din clasa elitelor statului şi sunt cunoscuţi de toată lumea. Din acest motiv, nu părăsesc locuinţa fără o gardă de corp.
„Viaţa în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucrează la noi în casă pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi. Oamenii din India iubesc şi adoră familia mea. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, politică şi în cercurile de afaceri. Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută", mărturisea Anca în urmă cu ceva timp, potrivit spynews.ro.
Anca Verma (născută Neacşu, n. 8 august 1987, Galaţi, România) este un fost fotomodel român, prezentă în topul Forbes cu o avere de trei miliarde de dolari. Este soţia lui Abhishek Verma, care administrează firme din domeniul armamentului.

A stat 4 ani după gratii

Pentru că blondina a acceptat să-i fie soţie, miliardarul indian a trecut multe afaceri pe numele ei, astfel românca a devenit un afacerist important în domeniul armamentului. Când avea lumea la picioare, Anca a primit o lovitură grea! Atât ea, cât şi soţul ei indian, au fost închişi ani din cauza unei neînţelegeri pe plan politic.
Anca Verma a intrat în topul celor mai bogaţi oameni din India la doar 28 de ani. Dacă vorbim de România, ei bine, blondina "i-a luat faţa" lui Ion Ţiriac. Originară din Galaţi şi de meserie inginer, s-a cunoscut cu cel care îi este soţ acum, miliardar indian, în 2006. Însă, cei doi au primit o lovitură puternică, după căsătorie.
"Am fost arestaţi împreună în 7 iunie 2012, la câteva zile după căsătoria noastră în India, şi ar fi trebuit să plecăm pe 8 iunie în luna de miere, dar am terminat în închisoarea Tihar, unde am petrecut aproape patru ani. Am fost eliberată în 24 mai 2016, după aproape 4 ani, fiind încarcerată în nişte dosare false. Nu se mişcă absolut nimic în aceste dosare, erau dosare motivate politic împotriva soţului meu. Şi practic, când te căsătoreşti cu cineva, îi iei şi duşmanii şi prietenii", a mărturisit Anca Verma, potrivit Antena Stars.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite