22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Amor interzis între o poliţistă şi un arestat la domiciliu
Amor interzis între o poliţistă şi un arestat la domiciliu

Descoperire neaşteptată pentru poliţiştii din Călaraşi, chemaţi printr-un apel la 112 să constate că un bărbat, cercetat pentru tentativă de omor şi arestat la domiciliu, a fugit. Agenţii l-au găsit pe cel căutat într-o locuinţă, dar nu singur... ci împreună cu o colegă de-a lor!

Întreaga poveste de dragoste a ieşit la iveală în urma unui apel la 112, atunci când un bărbat din localitate i-a sunat pe poliţişti pentru a le spune că respectivul vecin, aflat în arest la domiciliu, ar fi părăsit locuinţa. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, acolo unde l-au găsit pe tânărul de 19 ani arestat la domiciliu pentru tentativă de crimă, dar şi pe poliţista de 24 de ani. O tânără prospăt angajată în Ministerul de Interne.

Aşa au aflat poliţiştii că există o poveste de iubire între cei doi de săptămâni bune. Asta a spus şi mama tânărului care a declarat că îndrăgostiţii se cunoşteau şi înainte ca el să fie plasat în arest la domiciliu. Faţă de poliţistă se face o anchetă internă şi pentru moment a fost suspendată din Poliţia Budeşti, notează observatornews.ro.


Articole înrudite