29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Este mesajul pe care Nicuşor Ciumacenco, proaspăt preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL, l-a transmis celor care au participat la şedinţa de partid care a avut loc recent şi în care s-a pus pe tapet şi problema legată de candidaturi. Nicuşor Ciumacenco, care a demisionat din PSD şi a candidat ca independent la fotoliul de primar, pierzând însă bătălia în faţa liberalului Marius Stan, candidatul USL Galaţi, ne-a confirmat faptul că a transmis acest lucru noilor săi colegi de partid.
„Nu mă gândesc în acest moment la o candidatură pentru Parlament. O decizie finală o voi lua însă până pe data de 15 octombrie, când voi face nişte analize pentru a vedea ce este mai bine să fac”, ne-a declarat Ciumacenco.
Rămâne de văzut dacă Nicuşor Ciumacenco va decide să ducă în decurs de câteva luni o a doua luptă importantă pe plan politic şi, în cazul în care va decide să se înscrie în cursă, dacă o va face drept „adversar” al lui Eugen Durbacă care va lupta pentru un fotoliu de senator. Nicuşor Ciumaneco ne-a declarat că a rămas acelaşi om şi că speră ca electoratul care i-a dat votul la alegerile locale care au avut loc în cursul lunii iunie să îşi menţină încrederea în el.
Colegiul în care candidează Eugen Durbacă din partea USL Galaţi şi pentru care PDL nu a stabilit încă un pretendent este acum colegiul senatorului Marius Necula. Surse din cadrul PDL Galaţi susţin că lista PDL cu potenţialii candidaţi la fotoliile de deputat sau senator va fi bătută în cuie în cadrul şedinţei care a avut loc ieri după amiază.


Articole înrudite