Asigurare falsă depistată în Zona Liberă Brăila Recomandat

Luni, 04 Iulie 2022 15:21
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, efectuează cercetări în cazul unui cetăţean român, care a prezentat la control o asigurare tip Carte Verde falsă.
"La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi au descoperit, în Zona Liberă Brăila, un automarfar înmatriculat în România, pentru care un cetăţean român, în vârstă de 56 ani, a prezentat în cadrul efectuării formalităţilor de control, două asigurări tip Carte verde, care nu îndeplineau condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurărilor, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că automarfarul nu este asigurat şi ca documentele  sunt false total. În legătura cu cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a obţinut documentele de la o persoană necunoscută din Târgu Neamţ, contra sumei de 200 de euro", potrivit I.T.P.F. Iaşi.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri sub semnatură privată, instigare la fals material în înscrisuri sub semnatuă privată şi uz de fals.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu