Brăila: Remorci neînmatriculate descoperite de poliţiştii de frontieră Recomandat

Luni, 04 Iulie 2022 15:20
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila, efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni români, identificaţi în trafic la volanul unor autovehicule, ce aveau ataşate remorci neînmatriculate.
"La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi au oprit în trafic pentru control, pe DJ212, un ansamblu rutier, format dintr-o autoutilitară înmatriculată în România şi o remorcă, condus de un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani. Remorca ataşată nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare. De asemenea, cu ocazia efectuării unor misiuni specifice în zona de competenţă, colegii noştri au identificat în trafic, un cetăţean român, în vârstă de 50 de ani, care conducea un tractor ce avea ataşate două remorci, dintre care una era neînmatriculată. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat în ambele cazuri, ca remorcile ataşate nu sunt înmatriculate", potrivit I.T.P.F. Iaşi.
În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu