08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Avântul Vânători, „number one” în judeţul Galaţi
Avântul Vânători, „number one” în judeţul Galaţi
S-a tras cortina peste fotbalul judeţean gălăţean. La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc finala Cupei României, în care s-au confruntat Mălina Smârdan, o echipă din Campionatul „Judeţ-seniori”, Mălina Smârdan şi, Avântul Vânători, câştigătoarea Ligii a IV-a.
La o săptămână după ce a câştigat meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, echipa din Vânători şi-a mai trecut în cont încă o performanţă - câştigarea etapei judeţene a „Cupei României”.
Meciul a fost extrem de echilibrat, echipa din „Judeţ” punând probleme serioase probleme. Avantajul pe tabela de marcaj a alternat iar în ultimele minute din timpul regulamentar, cei din Smârdan au reuşit egalarea şi au împins meciul în prelungiri. Cei de la Avântul  nu au avut nevoie decât de două minute pentru a înscrie golul victoriei, graţie lui Adrian Scutaru, fiind declaraţi câştigători ai etapei judeţene a „Cupei României”. Scorul final a fost 4-3 (3-3), în favoarea echipei Avântul. Cele şase goluri din timpul regulamentar au fost marcate: Petrică(2) şi Muha respectiv Grosu şi R. Stoica (2). Au evoluat formaţiile:
Avântul Vânători: Luca - Ghibirgiu, Enache, Zontea, Muha, Burghelea, S. Cernat, S. Scutaru, Alexandru, Fl. Sârghi, B. Petrică. Au mai jucat: Ad. Scutaru, N. Scutaru, N. Butuc şi Postolache.
Mălina Smârdan: Fl. Stoica - C. Marin, Papuc, Dascălu, Neagu, S. Marin, Donosă, Grosu, G. Marin, Bălănică, R. Stoica. Au mai jucat: Crăciun, Pătruţ şi Avram. Cele două finaliste au fost răsplătite cu câte o cupă, diplome şi mingi, iar câştigătoarea a primit un rând de echipament sportiv. De asemenea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a premiat echipa Fulgerul Smulţi pentru comportarea fair-play demonstrată în campionatul recent încheiat.


Articole înrudite