08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul Galaţi resimte puternic efectele crizei şi negociază cu mai mulţi jucători micşorarea contractelor. Căpitanul Gabriel Paraschiv a cerut însă singur ca salariul să-i fie micşorat.
Oficialii clubului Oţelul i-au anunţat pe jucători că în sezonul următor vor trebui făcute o serie de sacrificii, din cauza perioadei dificile la nivel economic, şi au demarat discuţii cu mai mulţi jucători pentru a-i convinge să accepte diminuarea contractelor. Căpitanul Gabriel Paraschiv nu a stat pe gânduri şi a venit el însuşi cu o propunere în acest sens, solicitând ca salariul său să fie micşorat cu 30 la sută. Gestul lui Paraschiv i-a impresionat pe conducătorii gălăţeni. "Pot spune că am câştigat un superfotbalist, un caracter cum rar întâlneşti!", a spus directorul general Marius Stan, pentru site-ul oficial al clublui gălăţean.
Alţi doi fotbalişti din lotul Oţelului, Gabriel Viglianti şi Milan Perendija, au acceptat, la rândul lor, reducerile salariale. "Trăim vremuri dificile şi mă bucură mult faptul că au înţeles acest lucru", a adăugat Stan.
Pe de altă parte, gruparea de pe malul Dunării a renunţat la mijlocaşul Njegos Golocevac, la fundaşul Gabriel Siminic şi la atacantul Stevo Nikolic, contractele lor fiind reziliate, tot din motive economice. "Prin rezilierea contractelor lui Nikolici, Siminic şi Golocevac, facem o economie la fondul de salarii de 180.000 de euro pe an, ceea ce este foarte bine", a explicat Marius Stan.
În aceste zile, echipa Oţelul Galaţi este în cantonament la Poiana Braşov, unde va rămâne până pe 26 iunie.


Articole înrudite