08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dinamo caută să-şi întărească defensiva, prioritare fiind posturile de fundaş central şi de fundaş stânga. În fruntea listei sunt „oţelarii” Cristian Sîrghi (23 de ani) şi Adrian Sălăgean (27 de ani), ultimul fiind dorit şi de Steaua.
În privinţa lui Sîrghi, tratativele sunt avansate. Dinamo e dispusă să ofere 350.000 de euro şi 35% dintr-un eventual transfer ulterior, în vreme ce şefii clubului de la Oţelul nu vor să scadă nici un cent din jumătate de milion de euro solicitată. "Procentele rămîn aşa cum am stabilit, dar suma de 500.000 de euro nu se mai negociază. Daţi banii şi Sîrghi e al vostru!", a declarat Marius Stan. Cum Borcea şi compania n-au vândut încă pe nimeni, lichidităţile lipsesc în Ştefan cel Mare. Drept urmare, conducătorii "câinilor" au încercat să includă în afacere şi jucători la schimb.
Alternativa la Sălăgean se numeşte Carlos Cardoso (26 de ani, Pandurii), care a anunţat că nu vrea să se ducă la Universitatea Craiova.
În ce-l priveşte pe Sîrghi, bilanţul jucătorului este de 1 gol şi o pasă de gol, în cele 23 de meciuri jucate în Liga I, în sezonul precedent.


Articole înrudite