18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ca în fiecare toamnă, şi în acest an Administraţia Pieţelor Galaţi va organiza o nouă ediţie a Târgului de Toamnă 2013, care va avea loc în tradiţionala locaţie, şi anume Piaţa Centrală Galaţi, şi va fi organizat împreună cu Primăria Galaţi, se arată în comunicatul de presă remis de reprezentanţii municipalităţii. Târgul va avea loc în următorul weekend, fără însă să se precizeze ziua şi nici ora la care va începe manifestarea.
„În cele trei zile ale Târgului de Toamna 2013, producătorii vor expune fructe şi legume, produse agricole, produse de panificaţie şi patiserie, flori şi produse de alimentaţie publică. Nu vor lipsi meşterii populari, cu produse tradiţionale. Ediţia trecută au participat 317 expozanţi din Galaţi şi din ţară, producători, societăţi comerciale, întreprinderi familiale şi persoane fizice autorizate, peste două treimi dintre aceştia au participat cu legume şi fructe. Recomandăm gospodinelor care au început pregătirea cămărilor pentru iarnă să păstreze loc pentru produsele pregătite de sutele de expozanţi care vor veni la sfârşitul săptămânii, în Piaţa Centrală, la a XII-a ediţie a Târgului de Toamnă”, se mai arată în comunicatul de presă remis de Primăria Galaţi.
Oficialii municipalităţii susţin că nu vor lipsi nici mustul, berea sau micii, iar sărbătoarea va fi întregită de cântecele şi dansurile pregătite de Ansamblul “Doina Covurluiului” şi Fanfara Centrului Cultural “Dunărea de Jos” Galaţi.
A XII-a ediţie a Târgului de Toamnă este organizată de Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA, Consiliul Municipiului Galaţi, Consiliul Judeţului Galaţi, Direcţia pentru Agricultură Galaţi, Camera Agricolă a Judeţului Galaţi şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi.


Articole înrudite