02 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţenii sunt invitaţi să îşi petreacă seara de vineri la bibliotecă
Gălăţenii sunt invitaţi să îşi petreacă seara de vineri la bibliotecă

Consiliul Judeţean Galaţi şi Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” îi invită pe gălăţeni să îşi petreacă seara de vineri la bibliotecă, unde se va organiza o nouă ediţie a evenimentului „Noaptea în Bibliotecă, la Galaţi”, manifestare care, în ultimii ani, s-a bucurat de un real succes şi a atras numeroşi gălăţeni!
"Pe data de 29 septembrie, având în vedere lucrările de reabilitare începute la sediul central, datorită proiectului Consiliului Judeţean Galaţi, toate activităţile culturale se vor desfăşura la cele două filiale ale bibliotecii, Filiala nr. 1 „Costache Negri” - Cartier Ţiglina 1, în incinta Clubului „Liberty” şi Filiala nr. 2 „Paul Păltănea” - Cartier Micro 40, în incinta fostului Liceu Metalurgic, în intervalul orar 16.00 - 24.00.
Şi anul acesta evenimentul „Noaptea în Bibliotecă, la Galaţi” s-a alăturat Campaniei tradiţionale de activare nocturnă a bibliotecilor „Nocturna Bibliotecilor 2023”, iniţiată de Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), care va mobiliza bibliotecile din Bucureşti şi din ţară, precum şi din Republica Moldova, pentru a oferi publicului o gamă diversă de programe şi activităţi.
Copiii se vor bucura şi în acest an de o atenţie specială, fiindu-le dedicate câteva ore pline de activităţi plăcute şi pline de antren, de la ateliere de lectură, lansări de carte, muzică în aer liber la şezătoare, premieri şi dezbateri literare.
Programul din acest an va cuprinde şi vizionări de film, premierea voluntarilor care şi-au desfăşurat activitatea în Programul de voluntariat al bibliotecii, premierea participanţilor din cadrul Concursului „European Heritage Makers” - concurs lansat în cadrul Bibliotecii Estivale 2023 şi multe alte surprize.
Nu va lipsi nici muzica, pe care în acest an ne-o vor aduce elevii Şcolii de Canto „Vital Music”, sub bagheta magică a Doinei Cecoi, vocal coach.
Important de ştiut: serviciile pentru public şi înscrierea utilizatorilor vor fi asigurate în această zi, pe toată durata evenimentului", transmit reprezentanţii Bibliotecii.

Programul evenimentului, mai jos!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite